Sale

Розкладний стіл Santiago Altacorte

Оригінальна ціна: 119 700грн..Поточна ціна: 95 760грн..

*Ціна вказана за стіл розміром 180(318)х100см у дубі

Має інші варіанти форм, кольорів та розмірів.
За детальною інформацією звертайтеся до менеджера +380992746651

Доступно за замовленням

ДИЗАЙН:

Однією з характерних рис стилю Altacorte є стіл Santiago. Виконаний з деревини дурмасту або горіха, цей стіл має сильну сценічну присутність завдяки своїй дивовижній можливості розкладання. Позачасовий дизайн з неповторним характером, реалізований вручну кваліфікованими майстрами з використанням традиційних методів будівництва. Цей стіл буде вічним і доречним для найрізноманітніших застосувань.

ДИЗАЙНЕР:

Дизайнерське бюро Altacorte

МАТЕРІАЛ:

Варіація Durmast: конструкція з масиву дуба, ніжки 120×120 мм, стільниця з фанери або ламінованої плити товщиною 25 мм з двох сторін покрита деревом і обрамлена по периметру масивом європейського дуба. Стільниця стругана. Вінілові клеї на водній основі або двокомпонентне акрилове покриття. Телескопічні ролики з алюмінієвого сплаву встановлені на кулькових підшипниках.

Варіація горіх: конструкція з масиву дерева, обклеєного шпоном горіха Canaletto, ніжки 120×120 мм, стільниця з фанери або ламінованої плити товщиною 25 мм, обклеєна з двох сторін шпоном горіха Canaletto і обрамлена по периметру масивом горіха Canaletto. Стільниця стругана. Вінілові клеї на водній основі або двокомпонентне акрилове покриття. Телескопічні ролики з алюмінієвого сплаву, встановлені на кулькових підшипниках.

ФОРМА:

Прямокутна, квадратна/прямокутна

СПОСІБ ВИСУНЕННЯ:

Традиційний

Додаткова Інформація

Країна

Італія

Категорія

Столова група

Тип товару

Стіл

Відгуки

Ще не додано відгуки до цього продукту.

Будьте першим хто додасть відгук до продукту “Розкладний стіл Santiago Altacorte”